Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dobrogea. Temperaturi cuprinse între 7-8 grade până la sfârşitul săptămânii

ro

03 Jan, 2018 21:52 994 Marime text
Vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor, în următoarele zile, iar la munte vremea se va răci, fiind aşteptate valori negative în timpul zilei şi ninsoare până pe 5 ianuarie, reiese din prognoza pe două săptămâni publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
„Apoi regimul termic diurn va marca o scădere şi va fi caracterizat prin valori de 7…8 grade în intervalul 3 – 6 ianuarie. Ulterior, vremea se va încălzi uşor, iar în jurul datei de 7 – 8 ianuarie se vor atinge temperaturi maxime de 9-10 grade. În ultimele zile ale intervalului de prognoză, temperaturile diurne vor scădea, din nou, spre medii de 6-7 grade. Temperaturile nocturne nu vor avea variaţii importante pe parcursul celor 2 săptămâni de prognoză şi se vor situa, în general, între 0 şi 4 grade, cu cele mai scăzute valori în jurul datei de 6 ianuarie şi cele mai ridicate pe 3, 9 şi 10 ianuarie. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicată între 2 şi 4 ianuarie, dar şi între 9 şi 13 ianuarie, însă acestea se vor semnala pe arii mai extinse în jurul datei de 3 ianuarie. În celelalte zile, condiţiile pentru precipitaţii vor fi reduse”, precizează documentul citat.
Cele mai ridicate şanse de apariţie a precipitaţiilor, predominant sub forma de ninsoare, vor fi în intervalele de 2 – 5 şi 9 – 14 ianuarie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii