Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii cutremurătoare. Ce spune mecanicul de locomotivă al trenului care a ucis trei copii și pe mama lor însărcinată

ro

17 Aug, 2017 16:07 6433 Marime text
Trenul implicat în teribilul accident ferovoar din Halta Brănești în care au murit trei copii și mama lor care ar fi fost însărcinată a ajuns în această după amiază în Gara Constanța. Mecanicul locomotivei a fost marcat de tragedie și a povestit cu voce tremurată și cu ochii în lacrimi cum s-a petrecut tragedia: .


“A luat copilașii în brațe și s-a aruncat în fața trenului. Bineînțeles că am claxonat. Au ieșit din pădure direct în fața mea. Pe unul îl ținea în brațe, e altul de mână și fetița mai mare, în față. Și s-au aruncat cu toți în fața mașinii. I-a târât mama lor. Asemenea nenorociri s-au mai întâmplat și o să se mai întâmple, dar așa ceva, niciodată. Am 28 de ani de când lucrez în CFR dar așa ceva, nu” - a declarat Nicușor Dragnea. 


La rândul său, controlorul de tren Ion Bârcă, spune că deși au trecut prin groaznicul accident, conductorul nu a fost schimbat, trenul fiind adus la Constanța, în siguranță, tot de mecanicul Nicușor Dranea, “pentru că a fost considerat apt”. 

Reamintim că o femeie cu cei trei copilași cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani au murit astăzi după ce au fost loviți de tren în zona Haltei Brănești. Conform anchetatorilor în buzunarul hainei femeii ar fi fost găsit un bilet de adio. 

Citește și: 

Accident feroviar la Brăneşti, pe linia Bucureşti-Constanţa. Patru persoane decedate

Accident sau sinucidere? Polițiștii iau în calcul toate variantele în cazul accidentului feroviar de la Brănești. Ar fi fost găsit un bilet de adio
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii