Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demisie la Oil Terminal Constanța

ro

06 Jul, 2016 07:39 2480 Marime text
Ieri a fost postat, pe portalul Bursa de Valori București, anunțul prin care Consiliul de Administrație al societății Oil Terminal Constanța convoacă, pe 11 august Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor.
 
Pe ordinea de zi se află revocarea lui Dan Condescu din funcția de administrator ca urmare a demisiei, alegerea unui alt administrator pe postul rămas vacant și aprobarea contractului de administrare pentru administratorul nou ales.
Totodată AGOA va mai lua în discuție și aprobarea garanțiilor aferente prelungirii liniei de credit în sumă de cinci milioande de lei pentru o perioadă de 12 luni.
Convocatorul este semnat de președintele CA din Oil Terminal Toma Bogdan Costreie.   
 
Dan Codescu, fost preşedinte al operatorului portuar Oil Terminal (OIL), pentru ca ulterior să devină membru în consiliul de administraţie, a demisionat din această funcţie din motive personale. Codescu, 63 de ani, era remunerat cu 1.570 de lei din funcţia de membru al consiliului de administraţie al Oil Terminal, companie cu o capitalizare de 55,3 mil. lei. Codescu fusese ales în această funcţie în urma votului din data de 28 martie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii