Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație șocantă a fostei soții a lui Vladimir Putin Liderul de la Kremlin ar fi mort de ceva timp, fiind înlocuit de o sosie

ro

12 Jun, 2015 15:05 15696 Marime text
 
Fosta soție a lui Putin a declarat într-un interviu că fostul său soț este mort de câtva timp, iar liderul actual de la Kremlin ar fi o sosie a fostului ei soț, informează B1 TV. 

Potrivit Ludmilei Putin, ea și fiicele lor au refuzat să joace rolul infam, propus de către elitele care conduc lumea, adică acela de a fi în continuare prima doamnă a Rusie, alături de sosia acestuia, se arată pe site-uri precum rusjev.net, worldtruth.tv, sau beforeitsnews.com, scrie B1 TV.

În ceea ce privește viața Ludmilei alături de Vladimir, aceasta susțină că a fost un infern. Am fost o prizonieră, spune Ludmila. Acum, ea se teme că viața ei și a celor două fiice este în pericol.

În acea noapte, Putin ar fi stat de vorbă cu fiicele sale, după care ar fi dispărut și nu s-ar mai fi întors acasă. După dispariția lui Putin, ea ar fi fost amenințată, casa răvășită de numeroșii agenți care au controlat fiecare bucată de hârtie. Aceștia ar fi sfătuit-o să tacă, pentru că altfel ar muri, potrivit Ludmilei Putin.

Pentru că ea nu a acceptat rolul de soție a unei sosii, elitiștii ar fi inventat divorțul lui Putin de Ludmila.

În prezent, Ludmila și cele două fiice ale sale, trăiesc în străinătate, sub identități false. Ea susține că în Rusia a fost pregătită o sosie și pentru ea. O perioadă de timp, Putin nu a mai apărut în public, situație care a ridicat multe semne de întrebare în lumea politică.

Absența lui Putin a fost pusă pe seama faptului că el a fost bolnav, sau că a devenit tatăl unui bebeluș.

Cu toate acestea, mulți politicieni, dar și prieteni de-ai lui Putin, au observat că persoana care s-a prezentat ca fiind Putin, în carne și oase, este diferită față de cel pe care l-au cunoscut.

Jurnalista Tania Rahmanova susține că la Kremlin a avut loc o lovitură de stat, după moartea opozantului său, Nemțsov. 

Este știut faptul că mulți președinți de stat au avut sosii, pe care le foloseau atunci când ei veneau în contact cu mulțimea și pericolul unui atentat era major. Alexei Navalnîi, unul dintre opozanții lui Putin, a declarat într-un interviu că la Minsk, februarie 2015, nu a fost Putin, ci una dintre sosiile sale.

Comportamentul ciudat, diferențe mari în înfăţişare și gesturi, dar și o cicatrice pe care sosia o are deasupra sprâncenei, i-au făcut pe mulți participanți, să-i dea dreptate lui Navalnîi. 

Stalin a fost unul dintre președinții cu cele mai multe sosii. Istoricii susțin că el ieșea foarte rar în public, preferând să trimită o sosie de a sa, la evenimente care se organizau în contact cu mulțimea.


Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii