Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii ale acţionarilor Oil Terminal Majorare de capital şi respingerea pornirii acţiunii în răspundere împotriva directorului general

ro

11 Oct, 2016 18:23 2129 Marime text
Acţionarii Oil Terminal au hotărât, pe 10 octombrie, aprobarea majorării capitalului social de la 58,2 milioane de lei la 319,2 milioane de lei cu aport în natură şi aport în numerar de maxim 261 milioane de lei.
 
Totodată, acţionarii au respins pornirea acţiunii în răspundere împotriva directorului general Viorel Ciutureanu şi a administratorilor societăţii, punct solicitat de către reprezentantul unui acţionar minoritar. O acuzaţie era manipularea pieţei de capital pe care sunt tranzacţionate acţiunile emise de către societate, prin falsificarea situaţiilor financiare preliminare aferente anului financiar 2015, notează hotnews.ro.  
 
După cum spuneam, acţionarii au decis să fie majorat capitalul social de la 58,2 milioane de lei la 319,2 milioane de lei cu aport în natură şi aport în numerar de maxim 261 milioane de lei. Pentru acţionarii minoritari nu este o decizie favorabilă, întrucât vor trebui să aducă un aport în numerar de 105,3 milioane de lei. Aportul în natură reprezintă două terenuri, evaluate la circa 155,6 milioane de lei, situate în Constanţa, conform sursei citate.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi A fost desemnat Consiliul de Administrație al Oil Terminal Constanța. Cine a fost revocat din poziția de administrator
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii