Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie în cazul ultimului patron al Colectiv Alin Anastasescu rămâne în arest preventiv

ro

24 Dec, 2015 14:56 1409 Marime text



 În Ajunul Crăciunului, Tribunalul Bucureşti a admis cererea procurorilor care nu au dorit ca Alin Anastasescu să  fie plasat în arest la domiciliu. În acest caz, el rămâne ultimul patron al clubului Colectiv aflat în arest preventiv, după ce ceilalti doi au fost plasati, de patru zile,  în arest la domiciliu.

El este acuzat de omor din culpă şi vatamare corporală din culpă.

În 21 decembrie, Judecătoria Sectorului 4 admisese cererea lui Alin Anastasescu de înlocuire a arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, decizia fiind contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti.

Ceilalţi doi patroni ai clubului Colectiv - Paul Gancea şi Costin Mincu - au fost eliberaţi din arest preventiv şi plasaţi în arest la domiciliu în 21 decembrie, decizia fiind luată atunci tot de Tribunalul Bucureşti.

Reamtim că Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu au fost arestaţi preventiv în 3 noiembrie, în dosarul în care sunt acuzaţi de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) de ucidere din culpă în cazul incendiului din 30 octombrie, soldat cu 63 de morţi şi aproximativ o sută de răniţi.
Sursă foto: www.ştiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii