Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia CNA DDTV rămâne închis. Plus amendă 100.000 de lei pentru retransmisia OTV

ro

30 Oct, 2013 04:12 2037 Marime text
Membrii CNA au decis, în şedinţa de marţi, ca emisia DDTV să rămână în continuare suspendată.
Mai mult, postul TV deţinut de Dan Diaconescu a fost amendat cu 100.000 de lei pentru retransmisia OTV, în noaptea de 18 spre 19 octombrie, pe frecvenţa televiziunii în mod ilegal.
Potrivit MEDIAFAX, decizia a fost luată de membrii CNA cu unanimitate de voturi, la propunerea preşedintelui Consiliului, Laura Georgescu care a mai propus amendarea DD TV cu 100.000 de lei pentru "abuzul fără precedent petrecut în seara zilei de 18 spre 19 octombrie".
 
Sancţiunea a fost aplicată pentru încălcarea articolului 54, alineatul 2 din Legea audiovizualului, potrivit căruia furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să solicite Consiliului acordul pentru orice modificare intervenită în documentele şi în datele declarate, printre care se numără şi "formatul de principiu al serviciului de programe şi structura programelor" pe care acesta la difuzează.
"DDTV nu mai există de o săptămână, nu văd cum putea fi amendat un asemenea organism. Nu mai emite de o săptămână. Ei cer un certificat constatator care se obţine în 7 zile, am adus un comunicat al ANAF care spune că firma nu are datorii. Este o tragedie pentru poporul român. Îmi iubesc ţara enorm, probabil că vom depune actele cerute. Vin să apăr dreptul oamenilor mei de a munci în România", a spus Dan Diaconescu, la Realitatea TV.
sursa: realitateatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii