Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Day of the Dead 2015. Ziua Morţilor 2015. Google are un nou Doodle. Sumbra coincidenţă

ro

02 Nov, 2015 14:36 1688 Marime text
Day of the Dead 2015. Ziua Morţilor 2015. Google omagiază Pomenirea Tuturor Credincioșilor Răposați.
Numele său este sumbru dar celebrarea sufletelor sale plecate debordează de culoare, muzică, și aromele inconfundabile ale bucătăriei. Aceasta este descrierea logo-ului de azi făcut de Google.


Pentru a onora această perioadă de doliu și amintire, artistul Kevin Laughlin a creat logo-ul motorului Google.
Day of the Dead 2015. Ziua Morţilor 2015. Potrivit Portalului calendar romano-catolic, comemorarea de astăzi ne pune în faţa ochilor realitatea morţii, retrăind şi suferinţa pentru răposaţii noştri dragi, pentru persoanele care ne-au fost apropiate, ne-au făcut bine şi nu mai sunt cu noi, cel puţin în mod vizibil.
Dar durerea noastră găseşte întărire în cuvintele lui Isus: „Aceasta este voinţa Tatălui meu: ca eu să nu pierd pe nici unul dintre cei pe care mi i-a dat”. Isus nu pierde pe nimeni: el este omul perfect credincios care a acceptat moartea pentru a-i salva pe oamenii pe care Tatăl i-a dat în mâinile lui, şi care erau morţi din cauza păcatului.
El este fratele ce a intrat în moarte pentru a ne însoţi în moarte, care prin dragostea sa a distrus jugul morţii şi ne-a deschis porţile vieţii.
Să ne unim iubirii sale fidele, dragostei pe care ne-au arătat-o toţi cei ce au trecut deja din lumea aceasta, şi care, tocmai pentru că ne-au iubit, aşteaptă acum de la noi să fie ajutaţi, şi să le dăm ajutorul rugăciunii noastre, al angajării noastre de credinţă în Cristos.
Această unire în caritate este bucurie pentru noi şi pentru ei, în aşteptarea momentului când toţi vom fi uniţi în viaţă şi în bucurie pentru totdeauna.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii