Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloș ar putea anunța astăzi echipa de miniștri

ro

15 Nov, 2015 09:43 1037 Marime text
 
Premierul desemnat Dacian Cioloș ar putea anunța astăzi echipa de miniștri care vor face parte din noul Cabinet. Într-o postare pe pagina personală de Facebook din urmă cu câteva zile, Cioloș a transmis că lista ar putea fi făcută public la finalul acestei săptămâni.
 
„Zilele acestea am avut discuții consultative cu partidele politice. Lucrez la o echipă solidă, iar procesul de selecție a miniștrilor este în plină desfășurare. La sfârșitul acestei săptămâni intenționez să prezint lista miniștrilor, în vederea audierilor în comisiile parlamentare”, a scris Dacian Cioloș zilele trecute pe pagina de socializare.
 
Copreședintele PNL București, Teodor Atanasiu, a declarant ieri că liderii liberali vor avea astăzi o întâlnire cu premierul desemnat, care își va prezenta echipa de guvernare.
 
„Domnul Cioloș are o întâlnire cu toate partidele parlamentare pentru a-și prezenta echipa, am înțeles că în ziua de mâine. Și PNL are o întâlnire mâine cu domnul Cioloș”, a transmis copreședintele PNL într-o conferință de presă, potrivit agerpres.ro.
 
Tot astăzi, PSD va face bilanțul guvernării Ponta, care va fi prezentat după ședința Comitetului Executiv Național al formațiunii.
 
De asemenea, începând cu ora 13.00, CExN al PSD se va reuni la Camera Deputaților.



Sursa foto: Facebook - Dacian Cioloș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii