Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cutremur la vârful PNŢCD

ro

30 Jun, 2013 18:34 1695 Marime text

Preşedintele Partidului Naţional Tărănist Creştin Democrat, Aurelian Pavelescu, a fost exclus din partid, în urma avizului dat duminică de membrii Biroului Naţional de Conducere, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Vasile Lupu, potrivit Agerpres.

Lupu, care a fost ales preşedinte interimar al PNTCD până la organizarea Congresului Extraordinar, a spus că excluderea s-a făcut în lipsa lui Pavelescu pentru că acesta nu a răspuns convocării.

Printre altele, fostului lider al ţărăniştilor i se reproşează atitudinea dictatorială, excluderi abuzive fără acordul BNC, declaraţii care nu concordă cu orientarea partidului, subminarea constantă a forurilor de conducere.

"Azi (n.r. duminică) s-a întrunit la Iaşi Biroul Naţional de Conducere, birou recunoscut de instanţele de judecată şi care este înregistrat în registrul partidelor politice. Faţă de măsurile abuzive ale domnului Aurelian Pavelescu, de refuzul acestuia de a colabora cu forurile competente ale partidului, Biroul Naţional a hotărât excluderea sa din partid. Pe 19 octombrie va fi organizat un nou Congres cu delegaţi desemnaţi statutar (...), cu participarea tuturor membrilor PNTCD care înţeleg nevoia de creştin democraţie în România, nevoia de credibilizare a instituţiilor şi statului român", a precizat Lupu.

sursa: hotnews.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii