Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoc în societatea românească Curtea Supremă acuză atacuri la Justiție, partidele cer alegeri anticipate

ro

10 Jun, 2015 16:32 1846 Marime text
 
PNL propune "resetarea" scenei politice prin organizarea de alegeri anticipate, a declarat, azi, copreședintele PNL Alina Gorghiu. Ea a susținut că premierul Victor Ponta trebuie să demisioneze din funcție.
 
"Pornind de la premisa că România se afundă, în aceste zile, în cea mai mare criză politică din ultimii 25 de ani și ținând cont de faptul că nu avem doar un Guvern incompetent și incapabil să ia deciziile necesare pentru o bună guvernare, ci și un Guvern cu probleme majore, care are în frunte un premier suspectat de fapte de corupție de către DNA, considerăm că singura soluție care se impune este demisia acestui premier, evident că trebuie să demisioneze întregul Cabinet care este confruntat cu o criză de credibilitate majoră", a afirmat liderul PNL.
 
"Epoca Partidului Social Democrat este epoca în care Opoziția este amenințată de ministrul Justiției însuși cu dosare penale pentru dreptul fundamental de a protesta legal. Este epoca în care baronii și parlamentarii pesediști fac scut în jurul premierului suspect de fapte de corupție", se mai spune în documentul făcut public de PNL.
 
Amintim că preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Livia Stanciu, a lansat, azi dimineaţă, un atac dur la adresa premierului Victor Ponta şi a Parlamentului, după votul dat în urmă cu o zi în Camera Deputaţilor împotriva cererii DNA de urmărire penală a şefului Executivului. Şefa Înaltei Curţi a spus că "legea nu este egală pentru toţi cetăţenii României".
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii