Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
18:28 17 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Curtea Militară de Apel a decis UPDATE Angajaţii ISU George Matei şi Antonina Radu rămân în arest preventiv

ro

28 Dec, 2015 10:20 733 Marime text
Curtea Militară de Apel decide astăzi, definitiv, dacă angajaţii ISU Bucureşti-Ilfov George Matei şi Antonina Radu, care au făcut controale în clubul Colectiv, vor fi judecaţi în perioada următoare în arest, după cum a decis Tribunalul Militar.
 
Cei doi căpitani ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au fost trimişi în judecată de DNA pentru abuz în serviciu, pe 4 decembrie, în stare de arest. Tribunalul Militar a trebuit să verifice temeinicia măsurii şi a dispus menţinerea acesteia. Decizia a fost contestată de George Matei şi Antonina Radu.


Curtea Militară de Apel judecă luni contestaţia celor doi căpitani ai ISU Bucureşti-Ilfov şi decide dacă menţine arestul preventiv în cazul lor.
Căpitanii Antonina Radu şi Petrică George Matei au fost trimişi în judecată de DNA, în 4 decembrie, fiind acuzaţi că au făcut verificări în clubul Colectiv fără a lua măsurile legale în privinţa respectării normelor PSI.

UPDATE 14.45:  Curtea Militară de Apel București a respins luni contestațiile celor doi inspectori ISU la decizia Tribunalului Militar București din 5 decembrie, instanță care le-a prelungit mandatul de arestare preventivă.

De asemenea, Curtea Militară de Apel a respins și o cerere a Antoninei Radu, prin care aceasta solicita înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii