Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a jefuit un taximetrist zeci de clienţi

ro

08 Jun, 2015 22:27 2169 Marime text
 
Un sofer de taxi din Moscova a pus la punct o metoda inedita pentru a-i talhari pe cei care urcau in masina lui. Sub pretextul ca sarbatoreste ziua nepoatei lui, rusul in varsta de 40 de ani le oferea clientilor cate o bere. In aceasta punea, insa, si un somnifer. Astfel, toti cei care, surprinsi de gestul "frumos", acceptau bautura, se trezeau peste cateva ore abandonati pe strada, fara portofel sau alte bunuri, relatează România TV.

Taximetristul a fost prins de Politie recent, dupa ce un tanar siberian in varsta de 24 de ani i-a cazut victima. Dupa ce a baut berea oferita de rus, pasagerul a adormit. S-a trezit abia a doua zi, pe patul de spital, fara portofel, fara tableta, dar si fara vioara pe care o avea cu el. Bunurile furate valorau peste 400 de dolari.

Siberianul a alertat autoritatile, iar in scurt timp oamenii legii l-au prins pe soferul de taxi. Ancheta a demonstrat ca berea cu care barbatul ii "cinstea" pe clienti continea un medicament folosit de obicei in tratamentul schizofrenicilor sau a altor tulburari psihice.



Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii