Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
23:58 23 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Constanța Prinși de jandarmi când încercau să vândă DVD-uri piratate

ro

10 Oct, 2016 10:44 709 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa, trei persoane care doreau să vândă fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 153 de DVD-uri.
 
Ieri dimineață, jandarmii Grupării Mobile Constanţa au desfăşurat o acţiune punctuală în zona „Târgului Duminical” din Constanţa unde au surprins  trei persoane cu vârste cuprinse între 47-56 ani, în timp ce comercializau fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, un număr de 153  produse purtătoare de drepturi de autor şi drepturi conexe,(fonograme, videograme) DVD-uri  aflate în carcase de plastic.
 
Pentru că nu au putut prezenta documente de provenienţă a mărfii, jandarmii le-au întocmit procese verbale de sesizare a organelor de urmărire penală pentru oferirea, distribuirea, deţinerea ori depozitarea sau transportul de mărfuri-pirat, în scopul distribuirii, faptă prevăzută sancționată penal, iar bunurile au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.
 
Actele de constatare şi DVD-urile vor fi predate la IPJ Constanţa, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice pentru continuarea cercetărilor.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii