Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Congresul PC a aprobat fuziunea cu PLR. Se formează a treia forţă politică?

ro

19 Jun, 2015 13:30 1373 Marime text
Delegaţii la Congresul PC au semnat, astăzi, cu o abţinere, rezoluţia privind fuziunea PC cu PLR. Preşedintele conservatorilor, Daniel Constantin, a fost mandatat să semneze protocolul de fuziune cu PLR. Liderul PC Bacău Constantin Avram a apreciat că aceasta fuziune oferă ocazia PC de a sta "pe picioarele sale la alegeri". Deputatul Bogdan Ciucă a arătat că fiecare organizaţie trebuie să muncească pentru succesul în alegeri, iar fuziunea este doar "începutul unei călătorii care ar trebui să ducă la succes". "Decizia de astăzi nu va umple listele de alegători dacă nu bateţi din poartă în poartă să munciţi pentru alegeri", le-a transmis conservatorilor Ciucă. 

Deputatul PC Cornelia Negruț a spus că trebuie aduse mulţumiri şi lui Dan Voiculescu pentru situaţia în care este PC acum. Senatorul Mircea Baniaş a arătat că PC nu dispare, ci trece la stadiul de a se bate "de la egal la egal cu PNL şi PSD".

Preşedintele PC Daniel Constantin le-a spus, delegaţilor la congres, că prin fuziunea partidului cu PLR se va forma cea de-a treia forţă politică "ALDE", a cărei identitate europeană să nu poata fi pusă la îndoială. În discursul său, Daniel Constantin a spus că primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu participă la congres, dar că are o prezenţă numeroasă în sală. La congres participă 743 de delegaţi, fiind validat de participanţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii