Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert special de 8 martie la Maritimo Shopping Center!

ro

06 Mar, 2014 13:00 2897 Marime text
Ca în fiecare an, de 8 Martie, Maritimo Shopping Center se îmbracă în haine de sărbătoare pentru a celebra această dublă sărbătoare: Ziua Femeii şi Ziua Mamei. Cu această ocazie atât de specială, Maritimo invită toate doamnele şi domnişoarele să-i treacă pragul, sâmbătă, începând cu ora 18.00, în zona Info Desk. 

Aici le vor aştepta cadouri cu totul şi cu totul speciale, surprize şi o atmosferă de neuitat, creată de maestrul Ion Tiţa Bibu.

Celebrul violonist şi orchestra sa vor oferi un regal muzical de excepţie. şi, pentru că vorbim despre maestrul Tiţa Bibu, vorbim şi despre un program cu totul original şi plin de surprize. De data aceasta, îndrăgitul violonist are cinci invitaţi extrem de speciali: cinci voci senzaţionale, cinci virtuozi ai tehnicii muzical-vocale, cinci tenori care vor interpreta arii celebre din opere clasice, elita muzicală pentru minte şi suflet, într-o atmosferă de excepţie, pe care nu aveti cum s-o rataţi.

Acest regal muzical, alături de supersurprizele şi ofertele de nerefuzat, vă sunt dedicate, doamnelor şi domnişoarelor, de-a lungul întregului weekend, doar la Maritimo Shopping Center.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii