Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma Clear Link SRL, deţinută de soţia fostului director al Spitalului Judeţean Constanţa, Dănuţ Căpăţînă

ro

16 Dec, 2017 00:00 2442 Marime text
Magdalena Toma şi Lucica Simona Căpăţînă, în calitate de asociaţi ai Clear Link SRL, au decis închiderea unor puncte de lucru.
 
Este vorba despre punctul de lucru din municipiul Constanţa, strada Interioară 2, hala nr. II A - B (birou), şi punctul de lucru din municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 220, incinta Maritimo Shopping Center. Asociaţii au mai decis deschiderea unui punct de lucru în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 165A, parter. O altă decizie de referă la completarea obiectului secundar de activitate cu următorul cod CAEN: 8690 - activităţi referitoare la sănătatea umană.
 
Clear Link SRL a luat fiinţă în anul 2013 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 460 de lei, integral vărsat, este compus din 46 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţii firmei sunt: Lucica Simona Căpăţînă, născută pe 26.11.1971, în Feteşti, Ialomiţa, şi Magdalena Toma, născută pe 3.02.1977, în Botoşani, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei este Magdalena Toma. Clear Link SRL se ocupă de fabricarea imitaţiilor de bijuterii şi articole similare.
 
Lucica Simona Căpăţînă, soţia fostului manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, mai este asociată în Performance Profile SRL (lichidată) şi Smart Resources SRL, aflată în lichidare şi radiată.

Citeşte şi:

Lucica Simona Căpăţînă, soţia fostului manager al Spitalului Judeţean Constanţa, Dănuţ Căpăţînă, a bătut palma cu DNA

Soţia fostului manager al SCJU, Dănuţ Căpăţînă, asociată într-o nouă firmă de consultanţă pentru afaceri şi management!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii