Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiții de gândire economică devenite tradiționale la Liceul Ovidius

ro

25 Mar, 2016 17:18 2247 Marime text
 
La Liceul Teoretic Ovidius din Constanța s-a desfășurat, astăzi, cea de-a XI-a ediție a concursurilor școlare ”Și eu voi fi întreprinzător” și ”Gândesc economic, deci câștig”, faza municipală.
Devenite o tradiție în rândul elevilor de liceu, concursurile se adresează celor care studiază/au studiat disciplinele Educație antreprenorială și Economie și care doresc să aprofundeze cunoștințele de specialitate, în perspectiva unei cariere de succes în mediul de afaceri.
Inițiate de Centrul de Resurse pentru Educație Economică Constanța (CREE Constanța), director, prof. Victor Mihalașcu și bucurându-se de sprijinul constant în organizare și desfășurare al  Liceului Teoretic “OVIDIUS” și al Direcției Județene pentru Tineret și Sport, concursurile sunt înscrise în Calendarul Activităților Educative Județene (CAEJ).
Dacă concursul ”Gândesc economic, deci câștig” valorifică, în principal, componenta teoretică a studiului științei economice și stimulează aprofundarea acesteia în perspectiva admiterii la facultăți de profil din țară și străinătate, concursul ”Și eu voi fi întreprinzător” aduce în competiție planuri de afaceri elaborate de ”echipe manageriale” ale unor posibile firme de succes gândite de elevi.
Prof. Victor Mihalașcu, directorul CREE Constanța, spune că la această fază a concursurilor au participat elevi de la Liceul Teoretic „OVIDIUS”, Colegiul Tehnic de Marină ”Alexandru Ioan Cuza” și Liceul Teoretic ”George Emil Palade”Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii