Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colectiv Focul i-a ars pielea, i-a luat oamenii dragi, însă nu şi zâmbetul

ro

15 Mar, 2016 09:34 3946 Marime text
 
Oricât de mult s-ar schimba România, 64 de tineri nu se mai întorc acasă. Supravieţuitorii incendiului din Colectiv încearcă să-şi recupereze zâmbetul.

Alexandra Furnea, o jurnalistă de 28 de ani, care, în noaptea tragediei din Colectiv a fost prezentă în local, a câştigat bătălia cu flăcările. După ce a suferit arsuri grave şi a trecut printr-o lungă perioadă de recuperare, Alexandra zâmbeşte din nou. A postat o fotografie ce demonstrează puterea ei de a merge mai departe. Focul i-a ars pielea, i-a luat oamenii dragi, însă nu şi zâmbetul! 

Ce spunea despre noaptea de 30 octombrie

„Din spate, s-a năpustit ceva pustiitor, o flacără enormă, monstruoasă, care ne-a ars din creștet până în tălpi. Durerea aceea nu are nume, și nici termen de comparație. Nu i-a scăpat nimic și nu a dispărut până când nu a mutilat tot ce a găsit în cale... Îmi simțeam mâinile încovoindu-se sub asprimea focului, spatele îmi devenise o unealtă de tortură iar ochelarii, din plastic gros, mi s-au topit în palme, stropindu-mi gâtul și pieptul cu un lichid vâscos, usturător. De durere, ne lăsam cu toții jos ca niște marionete stricate, prăbușindu-ne cu răni proaspete, deschise, în praf și funingine", scria Alexandra pe Facebook.
 
Foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii