Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cocaină şi mii de pastile ecstasy

ro

23 May, 2015 21:15 2252 Marime text
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT Bucureşti au ridicat 321 de grame de cocaină, 2.481 de comprimate ecstasy şi 400 de grame de cannabis, de la membrii unei grupări infracţionale specializate în trafic internaţional de droguri de risc.
 
 
Poliţiştii şi procurorii au surprins în flagrant delict 4 dintre membrii grupării,  în timp ce tranportau cu autoturismul 321 de grame de cocaină, în valoare de 13.000 de euro şi 2.481 de comprimate de ecstasy, în valoare de 25.000 de euro, care fuseseră recent introduse în ţară pe cale rutieră.
 
Ulterior, poliţiştii au efectuat o perchezitie la locuinţa unuia dintre cei în cauză, în Bucureşti, de unde au ridicat 400 de grame de cannabis, 2 cântare electronice, 2 comprimate XTC şi un gram de amfetamină.
 
Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi procurat drogurile din Olanda, le-ar fi introdus în ţară pentru a le comercializa, în special în Bucureşti.
 
6 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, din București, sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic internaţional de droguri de mare risc.
 
Trei dintre aceste persoane au fost prezentate magistraților Tribunalului București care au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de  trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc și   trafic de droguri, deținere de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii