Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNI obligată să reanalizeze oferta Euromateria SRL în cadrul licitaţiei pentru reabilitarea Cazinoului (document)

ro

20 Jan, 2017 13:31 3038 Marime text
Compania Naţională de Investiţii obligată să reanalizeze oferta Euromateria SRL în cadrul licitaţiei pentru reabilitarea Cazinoului în urma deciziei din 18 ianuarie a Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor care a admis contestaţia formulată de EUROMATERIA SRL, în calitate de lider al asocierii EUROMATERIA SRL – IMERA SRL – ADURO IMPEX SRL în contradictoriu cu COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII SA, în cadrul licitaţiei pentru lucrările de reabilitare şi restaurare a Cazinoului din Constanţa.
Din adresa CNSC, aflăm că Compania Naţională de Investiţii  declarase drept câştigător al acestei licitaţii lansată încă din luna mai, anul trecut, asocierea Euras-Polarh Design.
Acum CNI este obligat să reevalua oferta depusă de Euromateria în termen de 10 zile.
Vă reamintim că în primăvara anul trecut, Compania Naţională de Investiţii a reluat pentru a treia oră licitaţia pentru restaurarea Cazinoului din Constanţa. 
Euromateria SRL este firma care a constestat mai multe lucrări de anvergură din municipiul Constanţa, printre care şi Parcul Arheologic, un proiect de reabilitare pe fonduri europene care a pierdut finanţarea din cauza numeroaselor constestaţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii