Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazinoul din Constanța, perla care renaște din mare! Video inedit cu evoluția spectaculoaselor lucrări din al treilea an de șantier (FOTO+VIDEO)

ro

13 Mar, 2024 17:00 2184 Marime text


Cazinoul din Constanța, suveranul alb de pe faleza Mării Negre, renaște cu fiecare zi în care soarele îl salută vesel, încă din primele momente în care sărută marea.
 
Spectaculoasele lucrări din cel de-al treilea an de șantier, întreprinse de către compania bucureșteană Aedificia Carpați SA și partenerii săi pentru acest proiect pentru readucerea Cazinoului la viață, au fost comprimate într-un nou filmuleț realizat de compania bucureșteană.



Lucrările de consolidare, restaurare și modernizare sunt întreprinse de antreprenorul general Aedificia Carpați SA, alături de Remon Proiect SRL, Profesional Construct Proiectare SRL, Tehnoinstal SRL, precum și Construcții Erbașu SA (pentru lucrările suplimentare).
 


Lucrul atent, materialele de înaltă calitate folosite pe tot parcursul procesului de cosolidare, restaurare și modernizare, dar, mai ales, dedicarea și profesionalismul oamenilor ce își leagă astfel destinul profesional de unul dintre cele mai importante monumente din țară, toate sunt acum accesibile publicului larg, interesat de evoluția lucrărilor.
 
 

Intrat în ultimul an de lucrări, Cazinoul îi reasigură cu fiecare zi pe toți cei ce îl iubesc și abia așteaptă să îl vadă restaurat că se află pe drumul cel bun.



Ca o veritabilă perlă albă a Mării Negre, de un alb imaculat indiferent de vreme, cu podele ce străluesc și reflectă vesel lumina soarelui, Cazinoul așteaptă cu răbdare ultimele lucrări menite să-l readucă la viață.
 
Cele aproape cinci minute de film conțin secvențe din timpul lucrărilor din anii 2022-2023, răstimp în care s-a lucrat intens inclusiv pentru consolidarea edificiului.


 
Filmul este realizat, așa cum am precizat anterior, de compania Aedificia Carpați SA și poate fi accesat inclusiv aici

Sursa foto&video: Aedificia Carpați SA

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
FOTOREPORTAJ
Cazinoul, vânt din pupa pentru restaurare! Pardoseli ca ape cristaline, tâmplărie exterioară de nota 10 și „misterul“ sursei de încălzire din interior
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii