Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNA a prelungit licenţa pentru trei posturi de radio din Dobrogea

ro

12 Dec, 2013 13:56 1495 Marime text

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să prelungească cu nouă ani licenţele audiovizuale ale Realitatea FM Cluj-Napoca, Realitatea FM Litoral şi Realitatea FM Sulina.

CNA a analizat, joi, solicitarea societăţii Realitatea Media SA de prelungire a licenţei Realitatea FM Cluj, care expiră pe 5 ianuarie, a Realitatea FM Litoral, care expiră pe 13 ianuarie, şi Realitatea FM Sulina, care expiră pe 14 ianuarie.

Potrivit reprezentanţilor CNA, staţiile de la Mangalia (Realitatea FM Litoral) şi Sulina (Realitatea FM Sulina) retransmit integral programul staţiei centrale a Realitatea FM, care, la rândul său, retransmite programul televiziunii Realitatea TV.

În schimb, Realitatea FM Cluj difuzează de luni până vineri şi un program local de câte 4 ore zilnic (un matinal cu o durată de trei ore şi un talk show de o oră). În restul timpului, Realitatea FM Cluj retransmite programul Realitatea FM Bucureşti.

Solicitarea Realitatea Media SA a fost aprobată de membrii CNA cu unanimitate de voturi (Florin Gabrea, Lorand Turos, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Cristina Trepcea şi Radu Călin Cristea).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii