Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioloş i-a invitat pe pesedişti să vadă noul Guvern ca pe un partener

ro

15 Nov, 2015 17:35 1572 Marime text
Premierul desemnat Dacian Cioloş și-a anunțat, astăzi, lista cu noul Cabinet, după care a început să poarte discuții cu partidele politice, căci lista lui trebuie să treacă de votul Parlamentului.

În cadrul şedinţei CExN al PSD unde a fost invitat, el le-a spus social-democraților că nu preia Guvernul cu intenţia de a rade tot şi că va avea consultări periodice cu Parlamentul. 
 
Dacian Cioloş le-a dat asigurări social-democraţilor că nu va face schimbări în Guvern fără a se consulta cu partidele parlamentare, în contextul în care Liviu Dragnea afirma recent că speră că premierul desemnat nu va face "epurări": "Ceea ce a fost bun o să continuăm, dar ceea ce va trebui adaptat pentru mai mult eficienţă o să schimbăm".
 
Premierul desemnat le-a cerut social-democraţilor să vadă în Guvernul său un "partener" şi le-a sugerat că folosească acest Guvern tehnocrat de un an de zile ca un mijloc, ca o platformă de comunicare între societatea civilă şi clasa politcă. Dacian Cioloş a subliniat că un astfel de parteneriat va ajuta la creşterea gradului de încredere al populaţiei în actul politic.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii