Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Sabbagh a gasit-o pe fiica Larei Saban

ro

24 Dec, 2013 12:53 3907 Marime text
Christian Sabbagh (FOTO), prezentatorul Stirilor Kanal D, incearca sa faca lumina intr-un caz complicat, care a tinut prima pagina a ziarelor anul trecut.
Pe 13 septembrie 2012, Gilberto Giunal Saban si George Davidescu au fost condamnati la inchisoare pe viata de Tribunalul Constanta pentru uciderea Larei Saban, corpul tinerei fiind gasit intre localitatile Lumina si Navodari, din judetul Constanta.

Gilberto Giunal, fratele victimei, avea mari probleme cu datoriile, motiv care de fapt a dus si la cearta care i-a fost fatala Larei Saban (FOTO JOS), care locuia de sapte ani la Istanbul si venise impreuna cu fiica ei in Romania.
Suparat ca sora nu voia sa il mai ajute, Gilberto a omorat-o, ajutat de George Davidescu, apoi i-a furat toti banii.
Tribunalul a decis ca ucigasii sa achite sume de 400.000 de lei catre Alya, fata Larei Saban si a lui Ekrem Eray, nascuta in 2009, cu titlul de daune morale. In incercarea de a desface itele unui povesti tragice foarte complicate, Christian Sabbagh a reusit, in prima faza, sa dea de urma fetei Larei Saban! Alte amanunte uluitoare ale anchetei marca Kanal D vezi putea afla in curand doar la Stirile Kanal D, prezentate de Christian Sabbagh.
Sursa: kanald.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii