Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău-Publika.md Reuniune istorică - Miniştrii de Externe din UE vor consemna intrarea în vigoare a Acordului de Asociere

ro

20 Aug, 2014 14:14 1227 Marime text
Toţi miniştrii de Externe din Uniunea Europeană se vor reuni, în premieră, la Chişinău. Evenimentul va avea loc în data de 1 septembrie, pentru a consemna intrarea în vigoare a Acordului de Asociere.


"În premieră, reuniunea grupului de prieteni europeni - miniştrii de Externe ai UE - grup prezidat de România şi Franţa - va fi organizată la 1 septembrie la Chişinău, pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Am reuşit să convingem miniştrii europeni să organizăm această reuniune la Chişinău", a declarat ministrul de Externe al României, Titus Corlăţean.

Ministrul român de Externe a subliniat faptul că aceste reuniuni au loc, de obicei, la sediul UE, fie la Bruxelles, fie la Luxemburg. Potrivit lui Corlăţean, reuniunea va fi precedată de o întâlnire a miniștrilor de Externe din statele Parteneriatului estic - Moldova, Georgia, Ucraina, la București, în cadrul Zilelor diplomației românești.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii