Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune astrologul Cristina Vanea Cum va fi 2012 pentru Băsescu, Udrea, Ponta sau Geoană

ro

31 Dec, 2011 22:05 2092 Marime text

Traian Băsescu va avea un an bun, deşi se va confrunta cu tot felul de intrigi. Victor Ponta va trece printr-o perioadă foarte agitată, din care poate ieşi şifonat dacă nu va şti să gestioneze bine situaţia. Elenei Udrea, noul an îi va aduce probleme foarte mari, iar Roberta Anastase se va lovi şi ea de greutăţi în zona profesională. Aşa arată Horoscopul politicienilor pentru 2012, prezentat laRomânia TVde astrologul Cristina Vanea.

Pentru politicienii din Scorpion, anul 2012 va fi unul bun, apreciază astrologul Cristina Vanea.

Traian Băsescu, Sorin Oprescu şi Emil Constantinescu sunt în zodia Scorpion.

Potrivit Cristinei Vanea, politicienii născuţi în această zodie se vor confrunta totuşi cu tot felul de intrigi şi depinde de abilitatea fiecăruia dintre ei de a le face faţă.

"Din punct de vedere politic, Scorpionul nu stă rău, cel puţin în prima jumătate a anului. Spre sfârşitul anului, vor începe probleme şi pentru ei", a arătat astrologul.

Emil Boc, Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt Fecioare şi se vor confrunta în 2012 cu un an foarte agitat.

"Până la începutul lunii iulie, Fecioarele vor fi foarte agitate. Vor fi nevoiţi să facă faţă la cele mai diverse activităţi, vor fi implicaţi în dispute politice care pot denatura dacă nu vor reuşi să-şi ţină impulsul sub control", a apreciat Cristina Vanea.

Pentru Mircea Geoană şi liderul PC, Daniel Constantin, născuţi în zodia Rac, urmează un an bun.

Conform astrelor, unele probleme cu care s-au confruntat în trecut se pot rezolva, iar în noul an îşi pot găsi prieteni care să-i susţină.

Săgetătorii Corneliu Vadim Tudor şi Anca Boagiu nu vor avea un an cu reuşite deosebite, dar nici cu mari probleme. Totuşi, în a doua parte a anului, vor fi favorizaţi din punct de vedere politic, aceştia putând să se aleagă cu unele colaborări fructuoase.

Capricornii, cum este Elena Udrea, vor avea în schimb un an foarte greu.

Astrologul Cristina Vanea apreciază însă că pentru ministrul turismului, născută la începutul zodiei, ce a fost mai greu a trecut, dar socio-profesional se va lupta, până spre finele anului, cu probleme foarte mari.

"Nu îi va fi uşor", a concluzionat Vanea.

În ceea ce-l priveşte pe Vasile Blaga, Leu, în 2012 şansa îi va surâde: îşi va găsi adepţi pentru proiecte şi, deşi va munci foarte mult, va reuşi ceea ce şi-a propus.

Pentru Roberta Anastase, născută în Berbec, a început o perioadă de schimbări mari, dar şi tensiuni în zona socio-profesională.

"Nu va fi simplu să depăşească aceste greutăţi", a spus Cristina Vanea.

Sursa: http://www.rtv.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii