Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce nave de croazieră vor ajunge în acest an la Constanţa

ro

18 Feb, 2013 08:48 2233 Marime text

Până la această dată, pentru sezonul de croaziere 2013, la terminalul specializat al Portului Constanţa au fost avizate 57 nave de pasageri, până la deschiderea sezonului urmând ca lista să fie actualizată şi noi nave să fie adăugate.

Prima navă programată să acosteze la terminalul de pasageri al Portului Constanţa este nava fluvială „River Adagio", pe 28 martie. Prima navă maritimă va fi „Artania" pe 18 aprilie, urmată de „Kristina Katarina" şi „Costa Deliziosa".

 Conform avizărilor de până la această dată, CN „Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa consideră că numărul navelor de pasageri care vor acosta în Portul Constanţa în acest an va fi mai mare decât anul trecut. Acestea vor aduce la bord circa 40.000 turişti străini.

 În premieră, în anul 2013, vor acosta navele companiei MSC. Pentru sezonul 2013, compania MSC a rezervat deja dana de pasageri pentru sosirea a 4 nave.

O sosire inedită este şi cea a navei de mici dimensiuni, dar clasificată în categoria de top din punct de vedere a calităţii - „Tere Moana". Compania care o operează este „Paul Gauguin Cruises".

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii