Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au luat Iohannis şi Cioloş după scandalul dezinfectanților

ro

13 May, 2016 16:45 1536 Marime text
În cursul zilei de astăzi, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş, printre altele, au convenit asupra adoptării unui nou set de norme de control şi testare a dezinfectanţilor şi a condiţiilor din spitale.
 
„Totodată, au stabilit că este rapid nevoie de modificarea legislaţiei achiziţiilor publice în domeniul sanitar, pentru a asigura un mai bun control al calităţii produselor achiziţionate în spitalele publice din România. Standardizarea achiziţiilor va conduce la dotarea unităţilor sanitare cu materiale conforme care nu pun în pericol viaţa oamenilor", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.
 
Iohannis se află în permanentă legătură cu premierul pentru a evalua criza din sistemul sanitar, deciziile care se iau pentru a rezolva situaţiile de urgenţă, precum şi planul de măsuri care trebuie aplicat în vederea gestionării pe termen mediu şi lung a problemelor din Sănătate, conform sursei citate.
 
Precizăm că astăzi Iohannis şi Cioloş au avut o întâlnire de lucru pe tema situaţiei din sănătate şi pregătirea Summitului NATO de la Varşovia, din luna iulie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii