Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Stelea merge cu Viitorul la Craiova

ro

07 Aug, 2014 22:45 1885 Marime text
Antrenorul echipei Viitorul Constanţa, Bogdan Stelea, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi au fost afectaţi după înfrângerea cu Rapid, din etapa a doua a Ligii I, potrivit prosport.ro. Stelea a adăugat că totuşi elevii săi nu au timp să sufere pentru că urmează partida cu CS Universitatea Craiova.

"Atmosfera în această săptămână a fost ca după o înfrângere. Eşti afectat, dar nu ai timp să fii afectat prea mult. Te afectează o zi şi apoi te antrenezi pentru meciul următor. Nu o să stăm acum să plângem că am pierdut cu Rapid. Am analizat meciul, am văzut că am făcut şi lucruri bune, puteam să terminăm la egalitate. Am dominat o mare parte din meci, dar în momente punctuale am făcut greşeli şi, ca de obicei, se poate întâmpla ca în momentele respective să primeşti gol", a spus Stelea, citat de prosport.ro.

Bogdan Stelea îşi doreşte ca jucătorii săi să intre şi să joace la victorie fiecare meci, chiar dacă la final vor pierde. "Foamea de victorie trebuie să fie mare în permanenţă. Nu avem timp şi nu ne putem permite. Unul dintre obiectivele noastre este ca această echipă să crească cu foame de victorie indiferent dacă o obţine sau nu", a completat antrenorul constănţenilor, scrie prosport.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii