Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu Bine ai venit Mohammad Munaf!

ro

27 Aug, 2015 19:12 2174 Marime text
Fostul președinte Traian Băsescu a reacționat, astăzi, printr-o postare peFacebook, la aducerea în țară a lui Mohammad Munaf, condamnat pentru răpirea celor trei jurnaliști în 2005, în Irak, notează b1.ro. 

„Bine ai venit Mohammad Munaf! În sfârșit, epopeea răpirii ziariștilor din 2005 în Irak pare, repet, pare să se fi terminat”, scrie Traian Băsescu la începutul postării. 

„Omar Hayssam, cu cetățenie română și siriană, principalul organizator al răpirii, a fost recuperat în 2013 și adus în țară pentru a-și ispăși condamnarea de 20 ani de închisoare pentru terorism, dată în 2007 de ÎCCJ. Astăzi și cetățeanul american și irakian Mohammad Munaf,complicele lui Omar Haysam, a fost adus în țară pentru a ispăși condamnarea la 10 ani de închisoare dată de Curtea de Apel București în 2007 (bagă mare Abraham)”, mai notează fostul șef al statului. 

”Mi-am dorit mult să se întâmple așa, pentru că am tratat răpirea celor trei jurnaliști ca pe un atentat la siguranța națională”, conchide Traian Băsescu.

Cetățeanul irakian Mohammad Munaf a fost adus în România și se află în custodia Poliției. Președinția a anunțat că acesta își va ispăși pedeapsa de zece ani în România.
 
Sursa foto: mesaj.md
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii