Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autocamionetă căutată în Italia, descoperită în Negru Vodă

ro

29 Dec, 2015 10:05 2104 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Punctul de trecere a frontierii Negru Vodă o autocamionetă marca Fiat care figura ca fiind furată, alertă emisă de autorităţile din Italia.
 
În data de 28.12.2015, în jurul orei 07.40, în P.T.F. Negru Vodă, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră C. Nataliya, în vârstă de 32 de ani, cetăţean ucrainean cu reşedinţa în Italia, care conducea o autocamionetă marca Fiat Ducato cu numere de înmatriculare Bulgaria.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră, având suspiciuni asupra provenienţei maşinii, au făcut verificări în bazele de date. Astfel, s-a stabilit că autovehiculul în cauză este căutat de autorităţile din Italia, fiind declarat furat din data de 11.06.2015, iar plăcuţele de înmatriculare emise de Bulgaria erau căutate în vederea confiscării.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autovehiculul fără a cunoaşte faptul că acesta figurează ca fiind furat.

Autovehiculul, evaluat la aproximativ 13.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Negru Vodă, până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228 din Cod Penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii