Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au furat, dar au fost prinşi!

ro

19 Jun, 2015 11:58 1408 Marime text
O femeie, în vârstă de 66 de ani, a anunţat, ieri, că, în timp ce se deplasa pe bd. Lăpuşneanu, un tânăr i-a smuls lănţişorul de aur de la gât. Poliţiştii secţiei 2 s-au deplasat în zonă, mai exact pe bulevardul Al. Lăpuşneanu, la intersecţia cu strada Suceava, şi au depistat un tânăr de 20 de ani. La un control inopinant, asupra lui a fost găsit lănţişorul femeii. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
Tot ieri, poliţiştii secţiei 2 au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firme de pază, despre faptul că la un obiectiv s-a declanşat sistemul de alarmă, iar agenţii au găsit un geam deschis. Din primele verificări s-a stabilit că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un birou, de unde au sustras un laptop. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 cu sprijinul celor de la Secţia 3 au identificat doi minori, de 15 ani, bănuiţi de comiterea furtului. La scurt timp aceştia au fost depistaţi şi s-a recuperat şi laptopul reclamat ca sustras.
În continuarea cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit că cei doi, împreună cu un alt minor, de 14 ani, ar fi sustras un laptop, o tabletă electronică şi o sumă de bani, în noaptea de 11/12 iunie, din incinta unei spălătorii auto. Prejudiciul în acest caz a fost recuperat în proporţie de 50%. Cei trei au fost prezentaţi la SML Constanţa pentru expertizare medico-legală în vederea stabilirii discernământului, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Secţiei 3 pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii