Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie la avocaţii-cămătari care fac bani din durerea oamenilor îndoliaţi

ro

24 May, 2015 15:51 1466 Marime text
 
Avocaţii însetaţi de îmbogăţire rapidă s-au transformat în cămătari ai rudelor celor morţi în accidente rutiere. Ei profită de durerea cumplită a oamenilor în astfel de momente şi sar ca hienele pe familiile îndoliate. Le promit ajutor pentru a primi despăgubiri şi le dau bani de înmormântare. În realitate însă, îi obligă pe oameni la dobânzi uriaşe şi vânează o mare parte din banii ce vin de la asiguratori, informează România TV.

În urmă cu două săptămâni, Ana si Daniel au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un autoturism condus de un vitezoman de 19 ani. Maşina a luat foc, iar cei doi fraţi nu au mai putut fi salvaţi.

Chiar în ziua accidentului când familia îşi plângea morţii care erau încă la morgă, avocaţii au şi venit ca să încheie repede contracte de asistenţă juridică. Le-au dat oamenilor chiar şi bani pentru a avea de înmormântare, bineînţeles cu dobândă considerabilă.

Oamenii au luat de la avocat 16.000 de lei pentru a-şi înmormânta copiii. S-au speriat însă când au aflat ce dobândă trebuie să plătească avocatului cămătar.

N-a fost singurul avocat care i-a contactat. Au sunat din toată ţara oameni dornici să profite de tragedia lor.

În cele din urmă, părinţii celor doi fraţi morţi în accident au reziliat contractul cu avocatul din Bucureşti şi i-au returnat toţi banii primiţi. Oamenii spun că umblă după despăgubiri de la firma de asigurări, dar dacă le vor primi, vor dona toţi banii.



Sursa: România TV

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii