Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie! Anunţuri de angajare false pentru tinere credule

ro

28 Jul, 2016 13:50 2287 Marime text

Trei bărbați încarcerați într-un penitenciar, două minore și un tânăr au obţinut 151.000 de lei, prin metoda ,,accidentul”.

Orchestrată din închisoare, operaţiunea a dus la vătămarea a patru persoane. Conform poliţiştilor din oraşul Bacău , un bărbat de 26 de ani încarcerat, identifica persoane tinere, (în special fete), pe care le angaja de probă pe post de secretare la o presupusă firmă de avocatură din Bucureşti.

Acestea ar fi executat cu bună-credință activităţi de curierat, ridicând „documente” de la persoane ale căror date de identificare şi localizare le erau comunicate. Ulterior „secretara” preda „documentele” altor persoane, cu vârste de 15, 17 și 26 de ani, aflate în relație cu un alt bărbat, de 24 de ani, aflat de asemenea în penitenciar.

Un alt bărbat încarcerat ar fi apelat din închisoare persoanele vătămate, pe care, prin atribuirea de calităţi mincinoase, le-ar fi indus în eroare, determinându-le să plătească sume de bani unor persoane care se prezentau la domiciliul acestora sau cu care se întâlneau în municipiul Bacău.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii