Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă

ro

26 Sep, 2023 15:07 633 Marime text
A refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de mostre biologice de sânge

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, o patrulă de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică Oneşti a depistat în trafic, pe strada George Călinescu din municipiul Oneşti, un tânăr, de 28 de ani, din Târgu-Ocna, care conducea un autoturism și, întrucât emana halenă alcoolică i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest însă a refuzat.
Conducătorul autoturismului a fost însoțit la spital unde a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
Polițiștii reamintesc că refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei se pedepsește cu închisoarea de la unu la cinci ani.
 
Depistat cu aparatul radar în timp ce conducea un autoturism fără permis de conducere

La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, pe DN 2 E 85, în interiorul localităţii Nicolae Bălcescu, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău, în timp ce efectua activități de control şi supraveghere a traficului rutier, a depistat un autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Bucureşti, care a fost înregistrat cu aparatul radar cu viteza de 115 km/h.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.
 
Posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, depistat de polițiștii Secției 1 Poliție Bacău
   
La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au depistat pe strada Constantin Ene din localitate, un bărbat de 48 de ani, din comuna Gârleni, pe numele căruia Curtea de Apel Bacău a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Cel în cauză a fost condamnat la executarea unei pedepse de 5 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi spălare de bani.
Bărbatul a fost condus şi încarcerat în Penitenciarul Bacău.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii