Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire șocantă într-un mijloc de transport! Ce avea asupra sa un bărbat

ro

24 Sep, 2023 17:25 1445 Marime text

Bărbat prins în flagrant delict de polițiști, având asupra sa muniție deținută ilegal! 

Potrivit IPJ Bacău,la data de 21 septembrie a.c, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bacău, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat în flagrant delict, un bărbat de 32 de ani, din comuna Helegiu, în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun, pe ruta Giurgiu-București-Bacău, având ascunse în bagaje 40 de cartușe de vânătoare, deținute ilegal.

Polițiștii au continuat activitățile investigativ-operative în acest caz și au efectuat 5 percheziții domiciliare, în comuna Helegiu, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Astfel, la locuințele a doi bărbați, de 37, respectiv 53 de ani, au fost descoperite două arme de vânătoare și muniție, deținute ilegal.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, a celor doi bărbați, de 32 și 53 de ani, aceștia fiind introduși în Arestul I.P.J. Bacău, a mai precizat Poliția. 

Armele și muniția au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor și contrabandă calificată.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.



Citește și:

Elemente de muniție ce provin din Al Doilea Război Mondial, descoperite în județul Neamț!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii