Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău A ajuns în arest după ce a condus un autoturism sub influența alcoolului și fără permis de conducere

ro

28 Sep, 2023 14:55 502 Marime text
A ajuns în arest după ce a condus un autoturism sub influența alcoolului și fără permis de conducere
 
La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Moinești au depistat în flagrant delict, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism în localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, din verificările efectuate a reieșit că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma administrării probelor, polițiștii l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și fără permis.
 
Acțiune a polițiștilor Serviciului Rutier Bacău

La data de 27 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Bacău au desfășurat o acțiune în municipiu pentru combaterea neacordării de prioritate pietonilor şi vehiculelor.
În cadrul activităților au fost legitimate peste 100 de persoane, au fost verificate 90 de autovehicule și au fost efectuate 91 de testări cu aparatele etilotest și drugtest.
Polițiștii au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale pentru nereguli constatate la regimul circulației rutiere, în valoare totală de 13.000 de lei și au reținut 7 permise de conducere.
Astfel de acțiuni vor continua!
 
Urmărit național depistat de polițiști într-o comună din județ
 
La data de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Traian au depistat în comuna Plopana, un bărbat, de 64 de ani, urmărit la nivel național.
Pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de către Judecătoria Bacău, fiind condamnat la 3 ani și 3 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.
Cel în cauză a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Bacău.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii