Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important de la RAJA. Vizați sunt locuitorii din cartierul Faleză Nord

ro

16 Jan, 2018 13:37 1404 Marime text
SC RAJA SA este nevoită să reducă presiunea apei potabile joi, 18 ianuarie 2018, în intervalul orar 09,00 – 16,00, în cartierul Faleză Nord, ca urmare a lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de distribuție apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul Aurel Vlaicu – zona Pod Sat Vacanță, din municipiul Constanța.

Consumatorii din cartierul Faleză Nord, perimetrul delimitat de străzile Unirii – Cașin – Pescarilor – Unirii, dar și cei alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 37 și 38, vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute.  Consumatorii de la etajele superioare vor fi afectați de lipsa totală a apei pe perioada desfășurării lucrărilor.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada desfășurării lucrărilor” - au transmis reprezentanții RAJA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii