Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alţi tineri prinşi cu droguri în Constanţa

ro

21 Sep, 2015 11:27 1364 Marime text
Jandarmii constănţeni au surprins cinci persoane care aveau asupra lor 28 pacheţele de staniol care conţineau muguri vegetali de culoare verde şi substanţe sub formă de pulbere albă.
“Captura” a avut loc ieri, ora 11.30. Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în zona Gară, când a observat trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii cu vârste cuprinse între 19-23 ani, au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au îndreptat către un autoturism. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 12 pacheţele cu muguri vegetali halucinogeni de culoare verde, un aparat de mărunţit şi două pliculeţe cu substanţă sub formă de pulbere albă.
O oră mai târziu, jandarmii i-au surprins în zona C.E.T., pe L.V. şi A.V. de 21, respectiv 25 ani, din Constanţa care aveau asupra lor 14 pliculeţe cu muguri vegetali de culoare verde.
Joint-urile, cele 28 pacheţelele şi pliculeţe, precum şi aparatul de măruţit găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii