Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al treilea mandat al lui Băsescu de primar al Capitalei?

ro

02 Oct, 2015 15:40 1767 Marime text
 
Chiar dacă iniţial Traian Băsescu a afirmat că nu va candida la primăria Capitalei, fostul preşedinte dă semne că s-ar răzgândi.
 
Fostul șef al statului a declarat astăzi că în politică nu trebuie niciodată să excluzi un scenariu.
 
Astfel, întrebat dacă s-au făcut sondaje pentru a i se vedea şansele la Primăria Capitalei, Băsescu a răspuns: „Eu cred că stau cel mai bine în sondaje.”
 
Și Elena Udrea a vorbit de mai multe ori despre posibilitatea ca fostul președinte al României să candideze la Primăria Capitalei. Dar ea nu a fost singura, astfeș și Eugen Tomac, preşedintele PMP, a comentat această variantă, spunând că Băsescu este cel mai competent politician din România.
 
„În mod sigur, Bucureștiul are nevoie de un om politic cu viziune și curaj pentru a reda Primăriei credibilitatea pierdută, iar Capitalei - rolul pe care îl merită. Sunt convins că dacă președintele Băsescu va candida, bucureștenii îi vor acorda încrederea. Şi asta pentru că îşi amintesc, fireşte, că pe vremea când era primar general al Bucureştiului, Capitala s-a schimbat din temelii”, a spus Eugen Tomac despre fostul șef al statului. 



Sursa foto: jurnalistii.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii