Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află „Cum se cuceresc femeile” la Casa de Cultură din Constanţa

ro

29 May, 2016 20:39 2285 Marime text
Teatrul Metropolis prezintă „Cum se cuceresc femeile”, o comedie de Woody Allen, în regia lui Liviu Lucaci. Spectacolul va avea loc pe 6 iunie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură din Constanţa.
 
Distribuţia îi reuneşte pe Claudiu Bleonţ, Angel Popescu, Patru Gavril / Liviu Lucaci, Alexandra Sălceanu, Sorina Ştefănescu, Alexandra Laura Badea, Irina Caramizaru.
 
„Spectacolul Cum se cuceresc femeile este o îmbinare ingenioasă între teatru şi film, o comedie spumoasă, împletind timp de 1h şi 50 de minute comicul de situaţie şi de limbaj, într-o manieră în care piesă poate fi considerată şi “o terapie prin ras şi un bun prilej de autocunoaştere”, spune Claudiu Bleonţ.
 
Acţiunea are în centru lupta lui Allan între relaţia tu-eu, bărbat-femeie, conflictul între bărbatul-cuceritor şi şi bărbatul-prieten, îndrăgostit de soţia amicului lui. Gândurile lui Allan, discuţiile pe care le are cu Bogart - idolul sau pe care încearcă să-l imite - şi cu fosta soţie, dualitatea protagonistului de la bărbatul demoralizat, incapabil de a cuceri o femeie până la bărbatul cuceritor, experienţele amoroase relatate şi fanteziile lui cinematografice, toate acestea fac din acest spectacol o comedie de situaţii irezistibilă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii