Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală a Acţionarilor a Oil Terminal se reuneşte astăzi

ro

28 Apr, 2014 09:13 1920 Marime text
Consiliul de Administraţie al Oil Terminal SA, reunit în şedinţă pe data de 24 martie, a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor astăzi, la ora 11.00, în sala de şedinţe a sediului societăţii.

Pe ordinea de zi se află mai multe puncte, printre care şi aprobarea situaţiilor financiare aferente anului 2013 (situaţia poziţiei financiare, situaţia rezultatului global, situaţia modificărilor capitalurilor proprii, situaţia Fluxurilor de trezorerie, note la situaţiile financiare).
Totodată, acţionarii urmează să aprobe descărcarea de gestiune a administratorilor pentru activitatea desfăşurată în exerciţiul financiar al anului 2013. Pe ordinea de zi figurează, de asemenea, aprobarea Raportului anual al exerciţiului financiar al anului 2013, aprobarea valorificării a şase utilaje, dar şi împuternicirea lui Sorin Viorel Ciutureanu, în calitate de director general al societăţii, pentru semnarea documentelor necesare privind înregistrarea hotărârilor Adunării Generale a Acţionarilor la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi pentru efectuarea formalităţilor privind publicarea acestor hotărâri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii