Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 Adrian Gâmbuţeanu contestă respingerea de către CJC a candidaturii sale pentru CA al RAJDP (video)

ro

15 Jul, 2015 12:17 2768 Marime text
 
Adrian Gâmbuţeanu a depus la CJC o contestaţie împotriva rezultatului de proba-interviu susţinută de candidaţii la Consiliul de Administraţiei al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP Constanţa. El cere revocarea şi refacerea procedurii de evaluare şi selecţiei a mebrilor CA al RAJDP. 

Comisia de evaluare a CJC, constituită, în baza HCJ nr. 118/2015, pentru evaluarea candidaţilor care vor face parte din Consiliul de Administrare al RAJDP Constanţa, a făcut publice, săptămâna trecută, rezultatele obţinute de cei opt candidaţi: Adrian Gâmbuțeanu, Vasile Moldovanu, Mircea Marcu, Daniel Cristu, Niculae Gheorghe, Mariana Pârvu, Ioan Solomon şi Virgil Stan.
 
Potrivit rezultatelor, actualul director al RAJDP Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, a fost declarat „respins“, cu 64,80 de puncte. Şi Vasile Moldovanu, cu 62 de puncte, a fost declarat „respins“. Mircea Marcu a fost absent. Au fost „admişi“: Daniel Cristu, cu 79,20 de puncte, Niculae Gheorghe, cu 82,60 de puncte, Mariana Pârvu, cu 79,40 de puncte, Ioan Solomon, cu 77,40 de puncte, şi Virgil Stan, cu 79,80 de puncte.

UPDATE 2 ora 12.58


Adrian Gâmbuţeanu va prezenta, mâine, la CJC, raportul de activitate al Regiei pe anul 2014 şi pe primele cinci luni ale acestui an. El spune că nimeni din CJC nu i-a cerut demisia, pentru că doar Consiliul de Administraţie poate face acest lucru. El a mai spus că, în acest moment, CJC are către RAJDP o datorie de 11.607.740 de lei, la care se adaugă opt milioane penalităţi.

Adrian Gâmbuţeanu a mai spus că declinul Regiei a început de când a plecat Nicuşor Constantinescu în SUA, la tratament.

UPDATE

Într-o conferinţă de presă organizată, azi, la sediul Regiei, Gâmbuţeanu a afirmat că selecţia membrilor nu a fost realizată cu competenţă de către Comisia de evaluare din cadrul CJC. El spune că mâine va ataca rezultatul în contencios administrativ. "E inadmisibil ca oameni fără experienţă să fie aleşi în Comisie. Pe 8 iulie ştiam că am luat 92 de puncte, iar pe 9 iulie, după ce Dragomir (Cristinel Dragomir, vicepreşedintele cu atribuţiuni de preşedinte al CJC - N.red.) s-a întors din concediu şi a discutat cu comisia au fost afişate alte rezultate". De menţionat că Adrian Gâmbuţeanu are lângă el, pe birou, în conferinţa de presă, un ... pistol, aşa cum se poate observa din fotografia de mai jos!



Citeşte şi ADRIAN GÂMBUŢEANU VA CONTESTA REZULTATELE CONCURSULUI ORGANIZAT DE CJC

 

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu / Adrian George Gâmbuţeanu - DNA Bucureşti

 
Denunţătorul lui Nicuşor, Marian Turbatu
„Am câştigat 30 procese în instanţă şi Constantinescu nu le-a pus în aplicare“





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii