Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzată că ar fi vrut să violeze un taximetrist Luminiţa Perijoc a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel Constanţa

ro

03 Apr, 2014 10:39 3972 Marime text
Luminiţa Perijoc, din Tulcea, acuzată de tentativă la omor (partea vătămată fiind taximetristul Nicolae Stan), a fost condamnată definitiv. Azi, Curtea de Apel Constanţa a decis ca femeia să primească patru ani de închisoare cu suspendare.

Iniţial, Perijoc a fost suspectată că ar fi vrut să-l violeze pe taximetrist, însă procurorii au decis scoaterea femeii de sub urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. Pe data de 1.11.2013, Tribunalul Tulcea a condamnat-o pe Luminiţa Perijoc la cinci ani de închisoare. Decizia tribunalului a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa. Azi, instanţa mai sus precizată a decis condamnarea femeii la patru ani de închisoare cu suspendare condiţionată, după cum menţionam şi mai sus. Conform procurorilor, „în noaptea de 22/23 august 2012, în jurul orei 00.20, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminiţa i-a aplicat două lovituri cu un cuţit în zona capului părţii vătămate S.N., taximetrist, pe care o invitase în locuinţa în care inculpata locuia singură. Taximetristul a reuşit să se refugieze în bucătărie, de unde a apelat Serviciul de Urgenţă 112, alertând organele de poliţie şi ambulanţa. Atât victima, cât şi inculpata au fost internate în acea noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, unde fiecare a beneficiat de îngrijiri de specialitate. Deoarece plângerea părţii vătămate cu privire la comiterea şi a infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate nu s-a coroborat cu niciun mijloc de probă, s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală a inculpatei Perijoc Luminiţa pentru aceste două fapte”, au conchis procurorii.  
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii