Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în municipiul Constanţa Două victime. Şoferul a fugit

ro

04 May, 2013 16:19 2020 Marime text
O fată de 12 ani şi o femeie de 34 de ani au fost rănite în urma unui accident rutier. Şoferul a fugit de la locul accidentului. Azi, în jurul orelor 13.15, un bărbat de 20 de ani, din Cobadin, care nu avea permis de conducere, a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, dinspre strada Baba Novac către bulevardul IC Brătianu. La momentul la care a ajuns la intersecţia de tip sens giratoriu cu strada Crişului, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 35 ani, din Constanţa, în interiorul sensului giratoriu. În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 54 ani, din Constanţa şi care se afla oprit pe strada Crişului, pentru a acorda prioritate de trecere autoturismelor aflate în sensul giratoriu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei de 34 ani din Constanţa şi a unei adolescente de 12 ani, din Constanţa, ambele pasagere în al doilea autoturism. După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • crestin 04 May, 2013 21:21 Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veşnic al iadului? . Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutaţi pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaşte personal va fi mântuit. Dacă nu ştiţi cum să ÎL căutaţi citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).