Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2. Accident rutier în Cumpăna. Pericol de explozie! (galerie foto+video)

ro

09 Aug, 2016 11:55 10802 Marime text

În urmă cu câteva minute, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au fost solicitați să intervină la un accident rutier ce a avut loc la intrare în localitatea Cumpăna.



La fața locului s-a deplasat și o autospecială a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea întrucât din unul dintre autovehiculele implicate în evenimentul rutier se scurge combustibil.

Mai mult decât, la faţa locului urmează să sosească şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

UPDATE 2, ora 12:25
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, accidentul de pe DN39 E, de la intrarea din comuna constănţeană Cumpăna,  s-a soldat cu trei victime. Două ambulanţe au ajuns imediat la faţa locului. Medicii au identificat patru victime: o femeie, în vârstă de 39 de ani, cu traumatism cranian minor, conştientă, transportată de urgenţă la spital; un bărbat de 75 de ani, cu confuzii monire, transportat la urgenţă; un tânăr de 24 de ani cu confuzie toracică minoră, care a refuzat transportul la spital şi un bărbat de 35 de ani care a refuzat consultaţia şi transportul la spital. .

În sprijinul celor două ambulanţe, a mai fost trimisă una de la substația Cernavodă. Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean Constanța.


UPDATE, ora 12:00
În aceste momente, se înceracă îndepărtarea autovehiculelor de pe partea carosabilă, pentru ca traficul să se desfăşoare în condiţii normale. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii