Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident pe A2 Zece răniţi sunt încă în spitale

ro

11 Nov, 2016 21:26 1481 Marime text
Zece pacienţi răniţi în urma accidentului care a avut loc sâmbătă pe Autostrada Soarelui sunt încă internaţi în spital, nouă dintre ei în Bucureşti şi unul în Călăraşi, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Valentin Popescu.

„În spitalele din Bucureşti şi Călăraşi mai sunt încă zece răniţi din accidentul care a avut loc, sâmbătă, pe Autostrada Soarelui. Nouă dintre ei sunt în unităţi sanitare din Capitală şi unul din Călăraşi", a spus Valentin Popescu, potrivit news.ro.

Este vorba despre doi răniţi internaţi în Spitalul clinic de urgenţă Floreasca, trei la Spitalul Bagdasar Arseni, patru la Spitalul Elias şi unul la Spitalul Judeţean Călaraşi.

De cealaltă parte, toţi răniţii internaţi în Spitalul „Sfântul Pantelimon", Spitalul Univeristar de Urgenţă şi Spitalul „Sfântul Ioan" din Bucureşti au fost externaţi.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi a preluat, luni, dosarul penal având ca obiect investigarea producerii accidentului rutier de pe Autostrada A2, din dimineaţa zilei de 5 noiembrie 2016, a transmis Parchetul instanţei supreme.

Dosarul fusese înregistrat, iniţial, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară.

Accidentul de sâmbătă dimineaţă este cel mai grav eveniment rutier produs vreodată pe Autostrada Soarelui, spun poliţiştii de la Poliţia Rutieră. Patru oameni au murit iar 57 au fost răniţi.

Dosarul penal deschis de procurori şi de poliţişti priveşte fapte de ucidere din culpă şi vătămare corporală, ambele infracţiuni comise în formă agravantă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii