Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident pe A2 Un tir s-a ciocnit cu un tanc

ro

25 Sep, 2013 08:47 2196 Marime text

Un TIR care venea azi-noapte din Constanta spre Bucuresti pe autostrada Soarelui s-a proptit intr-o platforma pe care era un tanc.

Accidentul a avut loc la kilometrul 25, iar soferul camionului spune ca nu a observat la timp autospeciala care apartine Ministerului Apararii Nationale.

"La un moment dat am vazut doua luminite ca doi licurici si distanta fiind foarte mica, eu am franat dar a fost timpul prea scurt si am acrosat remorca care transporta tancul.", a declarat Viorel Tilihoi, soferul TIR-ului.

"Un autotren container nu a pastrat distanta corespunzatoare in mers fata de autovehiculul din fata sa. In urma evenimentului nu a rezultat decat avariile celor doua autovehicule.", a declarat agent-sef principal Danut Toma, de la biroul de politie A2.

Rezervorul TIR-ului si baia de ulei s-au spart in urma impactului, si a fost nevoie de interventia pompierilor, care preventiv au dat cu spuma pe asfalt.

Tancul era transportat spre Bucuresti pentru expozitia internationala pentru echipament militar din zilele urmatoare, si a scapat fara nicio zgarietura.

Soferul care trebuia sa aduca niste frigidere in Capitala, s-a ales cu o amenda contraventionala si cu 3 puncte de penalizare

Sursa: Stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii