Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Accident la ieșirea din Valu lui Traian

ro

13 Mar, 2016 22:11 5165 Marime text
 
Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță au fost solicitați în această seară să intervină în cazul unui accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Valu lui Traian. 

Accidentul a fost raportat printr-un apel de urgență la numărul 112 în jurul orei 21.48. 


UPDATE 3, ora 00.08: 

 

Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere, în această seraă în jurul orelor 21.50, o femeie de 26 ani din Murfatlar, a condus autoturismul marca Alfa Romeo, pe DN 3 în loc. Valu lui Traian , dinspre Constanţa către Murfatlar si ajungând la Km 244, a schimbat banda de circulaţie de pe banda a II-a pe banda a I-a, observă târziu o lucrare în banda I-a, efectuează manevre de evitare, ocazie cu care pierde controlul volanului şi se răstoarnă în dreapta în afara părţii carosabile.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto cât şi a pasagerului dreapta faţă, un bărbat de 33 ani din Cugir.



UPDATE 2, ora 22.33: 

La accidentul perecut între Valu lui Traian și Murfatlar două persoane au avut nevoie de îngriiri medicale. Este vorba despre o femeie în vârstă de 25 ani ce prezintă un traumatism cranian în regiunea occipitală și un  traumatism la femur, aceasta fiind consștientă însă nu își aduce aminte ce s-a întâmplat, iar cea de-a doua victimă este un bărbat de 33 ani cu traumatism cranian, conștient. 
 

UPDATE 1, ora 22.13: 


În urma impactului au rezultat două victime care au fost transportate la spital.

Potrivit medicilor de pe ambulanță cele două persoane sunt conștiente și stabile, și urmează să fie transportate la spital pentru mai multe investigații de specialitate. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii